BLI KJENT MED OSS

BLI KJENT MED OSS

Leser BLI KJENT MED OSS 2 minutter Neste Vårfavorittene du ikke må gå glipp av
De aller fleste av oss bærer på en drøm - vi er ikke noe unntak.
DRØM Skøyen er resultatet av den drømmen.
Midt i Karenslyst Allé på Skøyen ligger det som i dag er Oslo vest sin mest joviale og “nedpå” klesbutikk. Vi er som de aller fleste og drømmer om en hverdag med god stemning, masse glede, gode relasjoner og selvfølgelig - klær du kan føle deg vel i, i møtene med både hverdag, fest, kollegaer og venner. Vi ønsker at du skal bli inspirert i møtet med DRØM, og derfor er det viktig for oss å ikke alltid fokusere på produktet i seg selv når vi velger hva som skal være i butikken, men også hvilken stemning plaggene skal være med på å skape. Noen dager drømmer vi om en lang dag på sofaen, mens andre dager drømmer vi om så mye mer.

For at flest mulig skal ta del i drømmen vår har vi valgt å legge oss på et prisnivå som passer de aller fleste, uten at vi går på akkord med kvalitet og service - selvfølgelig inspirert av det skandinaviske trend- og designbildet. Kjente varemerker som Soft Rebels, Sistie, Elvine, Silfen, esmé studios, mbyM, Noella, Moves, Sui Ava og andre legger grunnlaget for en inspirerende og stemningsfull varepakke der du alltid kan være sikker på at du finner noe, enten det er til sofaen, jobben, helgen, festen - eller en annen drøm. 

På Skøyen møter du Pia og Elisabeth - to damer som elsker å drømme og har store ambisjoner. Pia kommer du til å se mye i butikken og hun vil ta deg imot med åpne armer! Hun har tidligere studert varehandel, og har lang erfaring fra retail- bransjen. Elisabeth vil du også se i butikken, men kanskje mest på våre sosiale kanaler! Hun har gjort litt forskjellig, blant annet studert mote og journalistikk og senere fått god arbeidserfaring innen PR-bransjen. Nå er vi klar for å drømme sammen med dere!

Vi ses!
DRØM