Festivalsommeren er endelig tilbake!

Festivalsommeren er endelig tilbake!

Accessories til 17. mai Leser Festivalsommeren er endelig tilbake! 3 minutter Neste Kjoler til alle anledninger

Det er rundt to år siden en skikkelig festival tok sted i Norge, og nå kan vi endelig ønske festivalsommeren velkommen tilbake. 

Vi kan danse til god musikk, kle oss i cowboy boots, kule solbriller og matche ulike plagg sammen som skaper det ultimate antrekket - for det er ikke til å legge skjul på at antrekket er en viktig del av festivalen. 
Man ønsker gjerne å planlegge ulike antrekk for hver dag gjennom en festival, og det skal som regel være godt gjennomført. Vi har derfor satt sammen litt inspirasjon til hvordan du kan style et basic plagg til å bli det ultimate antrekket til en festival.
 

Det rutete settet

Vi elsker at mønster og ruter har kommet tilbake til motebildet, og er det noe som passer seg for en festival så er det nemlig ruter og mønster. 
Vi elsker fargekombinasjonen som er gjort her. Her har man mikset det rutete settet som er ganske basic i fargen, med tilbehør som er mer fargerik. Det gjør det lille ekstra med antrekket.  Til antrekket har man også stylet et sjal i håret, noe som også er en fin detalj til festivalen. 
 

Sjalet

Vi har tidligere snakket om sjalet, og hvordan man kan style det på ulike måter. Sjalet er noe som passer rett inn på festival, uavhengig av hvordan du bruker det - det er jo bare så kult! 
Til denne looken har Elisabeth stylet sjalet som en topp, noe som gir den ultimate festival-looken. 
Style til med noen fargerike briller og du er klar for en gøyal festival. 
Her har man gjort akkurat samme look, bare med en annen fargekombinasjon - vi elsker det! 
Det er også fint å style toppen sammen med en biker shorts, eller et basic skjørt. Her er det bare å leke seg frem! 

Kjolen med det lille ekstra

Det er alltids behagelig med kjoler på sommeren, og spesielt gjennom en festival hvor man går  og danser mye. Kjolen kan være både enkel og søt, men man kan enkelt style den opp slik at den passer perfekt til en festival. 
Her har Elisabeth stylet kjolen med en kul veske og noen sko som gir det lille ekstra. 
Man kan også piffe opp antrekket enda mer dersom man har en kul bucket hat til kjolen. 
 

Bohem-looken

Bohem-looken er ikke til å unngå når man snakker om festivaler. Her ser man hvordan man fint kan style sjalet rundt halsen for å gjøre det søte antrekket litt mer edgy.
 
Style antrekket med noen kule sko. et alternativ er høye sko slik Elisabeth har gjort her, eller noen behagelige sneakers. 
 
Vi ønsker alle en god festivalsommer!