DRØM Studios (Bare Stress AS)

co/UTRO Agency

Thorvald Meyers gate 9, 0555 Oslo

Org. nr. 916 660 413

Mail: nettbutikk@dromstudios.no

 

PRISER
Alle priser er i norske kroner og inkludert merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen fullføres og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss på telefon eller mail hvis du har spørsmål.

 

BETALING
Vi på DRØM samarbeider med de største leverandørene av betalingsløsninger for at du skal føle deg trygg når du handler hos oss og vi har et bredt utvalg av muligheter for at du skal kunne finne den betalingsløsningen som passer deg best til enhver tid.

Vi aksepterer gjennom Stripe alle de vanligste bankkort/kredittkort: Visa, Mastercard/Eurocard, American Express og alle kort tilknyttet disse leverandørene, for deg som ønsker å betale direkte når du handler. Når du gjennomfører betaling med kort så blir du videresendt til Stripe sin betalingsløsning. All kortinfo blir håndtert av Stripe og videresendt til din kortutsteder for verifisering. Er kortet ditt innrullert i 3dsecure så må du også gjennom bankid verifiseringen. Bankid applet er avhengig av java så kontroller at den er oppdatert. Benytter du bankid på mobil så trenger du ikke java.

Vi har også rask og sikker betaling gjennom Vipps og Paypal.

Mail: nettbutikk@dromstudios.no

 

PERSONOPPLYSNINGER
DRØM Studios AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.