ÅRETS VINTERJAKKER

ÅRETS VINTERJAKKER

Elvine er et merke fra Gøteborg som ble etablert i 2001. Merket designer moteriktige og funksjonelle jakker for uforutsigbart vær.

Jakkene er både varme og behagelige, samtidig som de er tekniske. De er fylt med et teknisk materiale som er laget for å erstatte dun. Dette gjør at jakkene har god kvalitet, samtidig som de er både vegansk, vind- og vanntett. 

På grunn av disse kvalitetene passer Elvine sitt yttertøy perfekt for det nordiske været, og nå som høsten virkelig har kommet har vi laget en liten guide for deg som behøver en ny jakke. Dermed kan du velge den som passer deg best. 

VESPER
Vesper er en puffer jakke med deilig stor hette og strikk i livet. Strikken i livet gir muligheten til å leke med jakkens silhuett hvor du eksempelvis kan fremheve midjen. Her kan man altså velge om man vil fremheve midjen eller ikke.

Modellen er laget av et fantastisk lett stoff med fireveis stretch som sikrer deilig komfort. 
Vesper har vi inne i både beige, grønn og sort.

 
 
 
Denne modellen har også mange smarte detaljer, som for eksempel fleece i alle lommer, en toveis glidelås og stolpe med magnetiske knapper som gjør det enkelt å ta jakken på.

ASHA
Asha er som en god varm klem. Denne vinterjakken gir deg følelsen av at dyna fikk være med ut!Jakken har en avslappet silhuett, samt en stor og deilig hette. Denne kan også brukes begge veier. Hva er vel ikke bedre enn to jakker i én? Den ene siden har en glatt og clean overflate, mens den andre siden har den velkjente sporty «dun jakke» stilen.

ELINE

Eline er en vinterjakke med hette og en figursydd silhuett. Materialet er hurtigtørkende og har en vanntett membran som beskytter mot regn. Eline gir både komfort og samtidig som den har et friskt utseende.Elisabeth er 170 cm høy og har på seg størrelse small i alle jakkene.
Maja er 165 cm høy og har på seg størrelse Small i halle jakkene.

Vi ønsker alle en god høst og vinter! PS: Ikke vær redd for å spørre oss dersom du er usikker på hvilken modell eller størrelse du trenger.