Vårfavorittene du ikke må gå glipp av

Vårfavorittene du ikke må gå glipp av

BLI KJENT MED OSS Leser Vårfavorittene du ikke må gå glipp av 3 minutter Neste Accessories til 17. mai

 


Våren er rett rundt hjørnet og det betyr varmere temperaturer, grønnere gress og solbrun hud -  og ikke for å glemme: vi kan endelig starte å kle oss i sommerkjoler, shorts og skjørt. <3  

 I den anledning av vi samlet en ønskeliste med våre vårfavoritter som vi gleder oss til å bruke masse de neste månedene.


Det rosa settet

Det tyder på en bra start på våren og vi krysser fingrene for at det blir slik! Vi drømmer derfor om sommerkjoler, poppende farger og kule sett. Nylig fikk vi inn denne råkule settet fra Urban Pioneers, som passer perfekt til en god solskinnsdag. Gjør som Silje og anvend noen kule boots sammen med antrekket slik at man får en edgy og kul look. Den enkle singletten er også et flott alternativ å style til klær med poppende farger.

favoritter:

Urban Pioneers Jodie Blazer, 1999 kr

Urban Pioneers Alexandria Shorts, 999 kr

Bread & Boxers: Tank Ribbed hvit, 299 kr

 

Den elegante kjolen

Hva er vel vår uten en nydelig sommerkjole hengende i klesskapet? En av våre absolutte favorittkjoler er denne lekre saken fra Faithfull The Brand! Den er såå fin. Denne kan du bruke til både hverdags, bryllup eller bursdagsselskap. Den fine fasongen gjør at kjolen legger seg fint etter kroppen, og ikke minst passer den perfekt til en solbrun hud. Style sommerkjolen sammen med noen fine sandaler, eller noen hæler - alt etter hvilken anledning du ønsker å bruke den til. 

favoritter: 

Faithfull The Brand Hallavista Midi Dress, 2199 kr

Noella Blanca Multi Compartment Bag, 999 kr

 

Mix & Match

De duse fargene er fortsatt trendy til våren, og de mest populære har vært blå, grønn og lilla. Hvorfor ikke kombinere en av fargene i et helt antrekk? Vi elsker å mikse sammen ulike plagg, slik Elisabeth har gjort her. Fargekombinasjonen er så lekker, og antrekket skriker vår og varme temperaturer. Skal du ut på berget og grille sammen med noen venner, så kan du style det enkle skjørtet sammen med en strikkegenser og en lekker veske - og du er good to go. <3 

favoritter (alt fra Noella): 

Joseph Knit Sweater Lyseblå, 799 kr

Dicte Mona Skirt, 799 kr

Blanca Multi Compartment Bag, 999 kr

 Sistie Wilma Hair Claw Neongrønn, 149 kr 

 

Denim is back

 Du hørte riktig. Denim følger med oss også til våren, og vi kan ikke lyve - vi elsker denimlooken. Enten det er en denimjakke, bukse eller kjole er denim perfekt å bruke på de dagene temperaturene ikke er alt for varme. En favoritt hos oss er denne kule kjolen som gjør at man skiller seg ut i mengden. Style den den sammen med en edgy veske som Elisabeth har gjort her, eller bruk den alene. Du kan også anvende den som en jakke. 

favoritt: 

mbyM Omisha Dress, 1400 kr

  

Stor klem fra DRØM-jentene <3